Activitats

Cal Calaf

Gaudir a l’aire lliure

Si voleu desconnectar endinsant-vos en la natura autòctona, us proposem diverses opcions per entrar en contacte amb el paisatge més proper.

ALBEREDA DEL RIU GAIÀ

Albereda del riu Gaià

El riu fa el seu curs per la comarca de l’Alt Camp envoltat per un entorn fluvial ric en espècies vegetals i animals. L’albereda de Santes Creus, que anys enrere va albergar l’hort d’herbes medicinals del Monestir, està considerada un Espai Natural Protegit a dia d’avui. Tan en l’albereda de Santes Creus com en la de Vila-rodona (on podeu visitar el Columbari romà), hi ha una zona habilitada per a fer pícnics a la fresca.

RUTES A CAVALL

Rutes a cavall

Passejar a lloms d’un cavall o bé en carro permet conèixer l’entorn rural de l’Alt Camp i la Conca de Barberà des d’un punt de vista més proper. Diverses hípiques de la zona ofereixen rutes a cavall en què també mostren quina és la manera adequada de preparar i tractar el cavall per tal que tots dos pugueu gaudir al màxim de l’excursió.

ENOTURISME

Enoturisme

En el marc de la DO Tarragona, diversos cellers ofereixen la possibilitat de descobrir les vinyes on es cultiva el raïm, conèixer les varietats que s’hi treballen i entendre com l’entorn exerceix una influència directa sobre l’elaboració del vi. Així, en una ruta a peu a través dels camps, podeu gaudir de maridatges amb productes kmO enmig de la natura.

SENDERISME

Senderisme

L’entorn divers del Camp de Tarragona ofereix la possibilitat de fer rutes a peu ben diferents. L’excursió al Niu de l’Àguila d’Alcover és una ruta al voltant del riu Glorieta que podeu completar amb un bany a qualsevol dels gorgs, amb la companyia de les vostres mascotes. Per altra banda, ascendir fins el Cim de la Talaia del Montmell permet obtenir una gran vista panoràmica de tot el Penedès, així com explorar entorn les ermites romàniques i les restes de castells situats en aquestes pistes forestals.

Si teniu interès en qualsevol d’aquestes activitats, no dubteu en demanar-nos informació o sol·licitar-nos el contacte per a fer la vostra reserva.